Administratie publica

E-administration

Aplicatia urmareste punerea la dispozitia publicului a unor informatii de prezentare a orasului, zonei transfrontaliere. Aplicatia are în primul rând un caracter informativ, cultural si turistic.

Pentru mai multe informatii click aici


 

Arhiva electronica

Solutie de arhivare a documentelor pentru intreprindenri,primarii sau alte institutii.
Aplicatia are urmatoarele facilitati:
   - Fisierele se stocheaza in baza de date
  - Informatia este centralizata fiind usor de regasit si controlat
   - Partajarea documentelor electronice arhivate intr-un mod securizat


 

Solutie software pentru gestiunea terenurilor (cadastru)

Gestiunea suprafetelor constituie un proces din ce in ce mai complex.
Aceasta solutie permite editarea suprafetelor, asocierea terenurilor cusuprafete, vecini, persone fizice sau juridice in vederea unei mai bune gestiuni a terenurilor.

 

Turism

E-turism

CENCOTUR-Centrul de actiune si cooperare pentru dezvoltarea turismului in regiunea transfrontaliera romano-bulgara Pentru mai multe informatii

 click aici


E-hotel

-aplicatie Web cu scopul de a automatiza activitatea turistica dintr-un hotel: posibilitatea de a realiza pe Web gestiunea locurilor de cazare, de a se face rezervari on-line, precum si de a rezolva on-line plata locurilor de cazare comandate.

-aplicatie soft cu urmatoarele module:gestiunea locurilor de cazare,modul de rezervare.modul cazare,modul plata,gestiune stoc,modul de administrare al soft-ului.

 

E-commerce

    SUM

The development of an electronic commerce supermarket system.
The project create and optimise supply chains of manufacturers operating via the internet to sell make-to-order products. These chains is optimised to reduce overall production cycle times and improve production flexibility and linked to changes in business practices, eg enhanced branding by manufacturers.

    For more informations about this project click aici


 

   Sistem online pentru vanzarea produselor agricole

Acest sistem pune in legatura producatorii cu cumparatorii intr-o relatie directa. Producatorii isi pot administra catalogul de produse si ordinele. Sistemul contine si o aplicatie de management al catalogului de produse


 

   Sistem online pentru vanzarea produselor textile

Acest sistem promoveaza producatorii de textile asigurand o relatie directa dintre producatori si cumparatori. Producatorii au posibilitatea administrarii catalogului de produse si a ordinelor. Sistemul contine un modul de batching pentru gruparea ordinelor.


 

   Evidenta populatiei

Solutie utila pentru a tine evidenta unei localitati.Serverul de baze de date permite milioane de inregistrari dar si importul din alte tipuri de documente pentru a usura munca de introducere a datelor vechi in baza de date. Permite realizarea de rapoarte si grafice pentru analiza statistica.

 

E-learning

    Virtual Robot Center

Laboratorul virtual permite manipularea de la distanta a robotilor. Laboratorul virtual a fost implementat ca un serviciu de comunicatie de ultima generatie si  nu ca o aplicatie www obisnuita. Astfel acesta foloseste un cadru de acces complex, o infrastructura de comunicare care permite aplicatii multimedia,  precum si o constructie bazata pe componente software. Arhitectura unui laborator virtual se bazeaza pe standarde precum www si tehnologii similare (HTTP, HTML, Java, Macromedia Flash, PHP, MySql ...)
Pentru mai multe informatii despre acest proiect click aici


Managementul riscului

“Managementul riscului” reprezinta o parte din experienta globala pusa la dispozitia dvs. pentru pregatirea proiectelor, modele de bune practice, parteneriat cu experti. Dezastrele naturale si industriale  sunt un exemplu dramatic de oameni care traiesc in conflict cu mediul. Dezvoltarea durabila poate ajuta prevenirea evenimentelor naturale sau industriale sa devina dezastre. Prin acest site propunem o experienta globala, nu unica, dar necesara pentru prevenirea si managementul riscului.

Daca aveti idei, daca vreti sa  contribuiti la imbogatirea acestei experiente, va rugam sa ne contactati. Multumim tuturor celor care au permis infiintarea “Centrului Virtual pentru Managementul Riscului”

Echipa IPA CIFATT , Craiova, Romania.

Pentru mai multe informatii

click aici


IT Training & EUROPEAN GRANTS

Scopul proiectului Furnizarea de consultanta privind infiintarea si desfasurarea de activitati aducatoare de venit care sa sprijine dezvoltarea economiei locale. Realizarea unui cadru pentru sprijinirea tinerilor someri in intrarea pe piata muncii, cautarea unui loc de munca si plasament, program ce consta in realizarea de cursuri incluzand disciplinele: Programare distribuita, gestiune retele, limbi straine (italiana, engleza, spaniola). Calificarea si recalificarea fortei de munca in scopul de a o face mai adaptabila la nevoile in continua evolutie. Imbunatatirea masurilor active de ocupare ca instrument sistemic pentru incurajarea ocuparii fortei de munca.

Pentru mai multe informatii click aici

 

IMM
 

    Arhiva electronica

Solutie de arhivare a documentelor pentru intreprindenri,primarii sau alte institutii.
Aplicatia are urmatoarele facilitati:
  - Fisierele se stocheaza in baza de date
  - Informatia este centralizata fiind usor de regasit si controlat
  - Partajarea documentelor electronice arhivate intr-un mod securizat

 

   Sistem de management al documentelor si informatiilor

In conditiile in care mediul de afaceri este in continua expansiune, este necesar ca informatia sa fie disponibila la locul si momentul potrivit. Managementul eficient al fluxului si ciclului vietii unei informatii necesita un sistem puternic de gestiune.
Solutia noastra se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice care doresc sa controleze, sa ordoneze si sa automatizeze institutional fluxul documentelor si al informatiilor.
  - Gestiunea documentelor dintr-o unitate
  - Inregistrarea documentelor prin atribuirea de numere unice in cadrul organizatiei
  - Clasificarea documentelor
  - Identificarea sursei
  - Maximizarea spatiului de stocare
  - Cautarea si regasirea rapida a documentelor
  - Starile documentelor
  - Acces rapid la documente si prin browsere web standard