Antreprenoriat Consolidat, Competitiv si Sustenabil in regiunea SV Oltenia – A.C.C.E.S

Un prim pas il poate reprezenta completarea unui formular de preinscriere disponibil pe pagina web dedicata proiectului. Completarea acestui formular asigura inregistrarea datelor dumneavoastra de contact in baza de date. Echipa proiectului va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili modalitatea de inscriere efectiva:

  • la sediul beneficiarului SC IPA SA (Craiova, Str. Stefan cel Mare nr.12)
  • in centrele regionale (adresele vor fi disponibile pe pagina web dedicata proiectului)
  • intr-unul din orasele in care au loc caravane de informare: Dolj(Craiova, Calafat, Filiasi), Olt(Slatina, Caracal, Bals), Mehedinti(Drobeta Turnu Severin, Strehaia, Orsova), Valcea(Ramnicu Valcea, Dragasani, Balcesti), Gorj(Targu-Jiu, Motru, Rovinari). Programul de desfasurare al caravanelor va fi afisat pe site.

Perioada de inscriere este de 9 luni incepand din ianuarie 2018.

Dosarul de inscriere in grupul tinta va contine:

Metodologia de selectie a grupului tinta o puteti consulta aici Metodologie de selectie a grupului tinta

Preselectia candidatilor se va face in baza CV-ului, scrisorii de intentie si a chestionarului.
Formularul de inscriere, modele de CV, scrisoare de intentie, si declaratiile  vor putea fi descarcate de pe site-ul proiectului sau va vor fi puse la dispozitie la sediul SC IPA SA, la centrele regionale sau in cadrul actiunilor organizate in cadrul caravanelor de informare: Dolj(Craiova, Calafat, Filiasi), Olt(Slatina, Caracal, Bals), Mehedinti(Drobeta Turnu Severin, Strehaia, Orsova), Valcea(Ramnicu Valcea, Dragasani, Balcesti), Gorj(Targu-Jiu, Motru, Rovinari).
Candidatii vor primi sprijin si lamuriri in ceea ce priveste completarea tuturor formularelor si declaratiilor de la membrii echipei de implementare a proiectului.