Antreprenoriat Consolidat, Competitiv si Sustenabil in regiunea SV Oltenia – A.C.C.E.S

Rezultate concurs selectie pentru finantarea planurilor de afaceri

Rezultatele concursului de selectie pot fi descarcate AICI

Contestatiile privind rezultatele evaluarii tehnico-economice a planurilor de afaceri se pot face in termen de 24 de ore de la data afisarii pe site-ul proiectului a listei preliminare a planurilor evaluate, cu punctajele obtinute si a a planurilor selectate pentru finantare.

Contestatiile se vor depune personal, prin curier sau prin posta, la registratura SC IPA SA sucursala Craiova, Str. Stefan cel Mare nr.12, Craiova, Dolj, cod postal 200130.

Rezultatele finale in urma contestatiilor pot fi descarcate AICI.

Curs Competente Antreprenoriale, Craiova

SC IPA SA anunta inceperea cursului de specializare Competente antreprenoriale, în cadrul proiectului “Antreprenoriat Consolidat, Competitiv şi Sustenabil în regiunea SV Oltenia – A.C.C.E.S”, in data de 23 iunie 2018, la Craiova.

Cursul se desfasoară  în baza programei cadru pentru Programul de specializare „Competente Antreprenorialeesteacreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, participantii vor sustine examenul de certificare a competențelor antreprenoriale dobândite.
În cadrul cursului participanții vor fi încurajați și asistați să își pună pe hârtie ideile de demarare sau dezvoltare de afaceri.
Participanții la curs care finalizează cursul vor obține un certificat ANC.

Programul de formare antreprenoriala se deruleaza în perioada: 23-26.07, 30.07.2018 si sustinere examen in data de 31.07.2018 în Craiova, Str. Ştefan cel Mare Nr.12. Parter, sala Constantin Belea.

Contact:
Telefon: 0771518415; email: acces@ipacv.ro

Caracal, judetul Olt, Restaurantul Romula

SC IPA SA in calitate de Beneficiar, va invita sa participati la Evenimentul de promovare si constientizare, în cadrul proiectului “Antreprenoriat Consolidat, Competitiv şi Sustenabil în regiunea SV Oltenia – A.C.C.E.S”, care se va organiza in data de 25 iunie 2018 la Caracal.
Daca sunteti interesat de  posibilitatea de a demara o activitate antreprenoriala, precum si informatii privind modalitatea prin care va puteti imbunatati competentele antreprenoriale prin participarea la un program de formare va asteptam

Contact:
Telefon: 0771518415; email: acces@ipacv.ro

Targu Jiu, judetul Gorj, Colegiul National “Tudor Vladimirescu”

SC IPA SA in calitate de Beneficiar, va invita sa participati la Evenimentul de promovare si constientizare, în cadrul proiectului “Antreprenoriat Consolidat, Competitiv şi Sustenabil în regiunea SV Oltenia – A.C.C.E.S”, care se va organiza in data de 13 iunie 2018 la Targu Jiu.
Daca sunteti interesat de  posibilitatea de a demara o activitate antreprenoriala, precum si informatii privind modalitatea prin care va puteti imbunatati competentele antreprenoriale prin participarea la un program de formare va asteptam

Contact:
Telefon: 0771518415; email: acces@ipacv.ro

Craiova, Str. Ştefan cel Mare Nr.12., Parter, sala Constantin Belea

SC IPA SA anunta organizarea unui curs de specializare Competente antreprenoriale, în cadrul proiectului “Antreprenoriat Consolidat, Competitiv şi Sustenabil în regiunea SV Oltenia – A.C.C.E.S”.
Cursul se desfasoară  în baza programei cadru pentru Programul de specializare „Competente Antreprenorialeeste acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări.  Participanții la curs care finalizează cursul vor obține un certificat ANC.

Programul de formare antreprenoriala se desfasoara în perioada:12-13-14.06, 18-19.06.2018 si sustinere examen in data de 20.06.2018 în Craiova, Str. Ştefan cel Mare Nr.12. Parter, sala Constantin Belea începând cu ora 16:00.

Contact:
Telefon: 0771518415; email: acces@ipacv.ro

Filiasi, judetul Dolj, Sala de Consiliu a Primariei - Eveniment de promovare si constientizare

SC  IPA SA, in calitate de Beneficiar, va invita sa participati la evenimentul de promovare si constientizare in cadrul proiectului “Antreprenoriat Consolidat, Competitiv si Sustenabil in regiunea SV Oltenia – A.C.C.E.S”.
Obiectivul general al proiectului consta in dezvoltarea competentelor antreprenoriale pentru 500 de persoane din Regiunea Sud-Vest Oltenia in vederea încurajarii antreprenoriatului si a ocuparii pe cont propriu prin stimularea înfiintarii a 60 de noi întreprinderi cu profil non agricol in zona urbana si crearea a cel putin 120 de noi locuri de munca.
          Daca sunteti interesat de  posibilitatea de a demara o activitate antreprenoriala, precum si informatii privind modalitatea prin care va puteti imbunatati competentele antreprenoriale prin participarea la un program de formare va asteptam, Miercuri 18 Aprilie, ora 16:00, in Filiasi, judetul Dolj, Sala de Consiliu a Primariei.

          Confirmarea participarii si detalii despre organizare:
telefon 0771518415; 0251418882, acces@ipacv.ro

Important!
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.